Chilli con carne

tvorba domacich majstrov

Ingrediencie:

300 g mletého mäsa (bravčového, hovädzieho)
200 g uvarenej Lagris červenej fazule
20 g slaniny alebo údeného mäsa
1 pikantná červená paprička
2 lyžičky Podravky ochucovadla Pikant

 

Príprava:

Na oleji orestujeme mleté mäso, pridáme na kocky nakrájanú slaninu alebo údené mäso a zľahka orestujeme.
Pridáme uvarenú fazuľu, ktorú sme pripravili podľa návodu, dolejeme 400 ml vlažnej vody, premiešame Podravkou ochucovadlom Pikant a nakrájanou papričkou.
Dobre premiešame a varíme ešte 10 minút.
Podávanie: Podávame teplé s čerstvým chlebom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *